Monday, April 16, 2007

11 comments:

Κοινότητα Εκάλης said...

γνωμη μου ειναι οτι οι γραφικοι και glamorous τηλεπαρουσιαστες δεν κολανε στο χωρο των μπλογκς, ειναι κατι σαν stranger in a strang land για μας τους μπλογκερ.Καλό να κρατήσουμε κάποιες αποστάσεις.

Σπύρος Σεραφείμ said...

Θέμο, μην ακούς τίποτε! καλώς ήρθες στην μπλογκόσφαιρα

Κοινότητα Εκάλης said...

to ίντερνετ δεν είναι ουτε εσπρεσσο ούτε το νιτρο, έχει την δικια του κουλτούρα και δυναμική. Μην ξεχναμε ότι υπήρχε άρθρο στο πρώτο θέμα που έλεγε για το βαρετό μπλογκινγκ. Αν και δεν πιστευω ότι το μπλογκ ειναι του ανασταδιαση, ειναι αρκετα απασχολημενος με το τριτοκοσμικο κοσμο του ελληνικου σοου μπιζ για να ασχοληθει με το μπλογκινγ.

ion said...

Καλώς τον! Μαζεμένα στα 'χω πουλάκι μου.

Unknown said...

kalos ton gavro sta limeria mas

Unknown said...

den hriazetai o fasismos sto blogging adelfia, as afisoume to filo Themo mias kai einai apo tin idia omada stin parea mas!!!

Κοινότητα Εκάλης said...

aytos den vgazei thn opadikh filada ths paranomis 8iras 7? kata ta alla den prokalei thn koinonia me opadikes filades... as einai kala h astinomia pou den mporei na piasei tous eglimaties tou pao k tou osfp k tous sinergous tous

Χρήστος said...

Απο πότε γίνεται αλληλοκριτική μεταξύ bloggers ως προς το δικαίωμα υποβολής; Σας χάλασε την πιάτσα;

Κοινότητα Εκάλης said...

vlepeis kana blog? kati video apo to youtube einai. sxoliazo ton 'diomsiografo' (an einai) k oti antiprosopevei.

If...ιγένεια said...

Σχετικά με το βίντεο κύριοι, να εκφράσω μια απορία, γνωρίζετε μήπως αν θα συμμετάσχει σε κάποιο κόμμα η Κυρία Μπεζαντάκου? Την κυρία Σαρρή την είδαμε.. προσπαθεί να μας πείσει να την σταυρώσουμε, αλλά μόνο για σταύρωμα επί της πλατείας Συντάγματος για ντοματοβόληση είναι..

POSCAMAN said...

καποιος την εχει κοπανησει η μου φαινεται?